OURS...


Love Hearts at WiddlyTinks.com

Pages

Anugerah dari ALLAH untuk kami :)

Sunday, March 4, 2012

positifkah hidup anda?

ecece..tajuk..macam dr azizan pakar motivasi *sambil dua jari iaitu jari telunjuk dan jari hantu di tepi kepala tempat tampal koyok*hhaha...


sebenarnya bukan aku nak kempen apa2 pun... cuma nak meninggalkan kenangan di blog aku bahawa aku telah positif dalam menambah umat Muhammad dan hamba Allah...Alhamdulillah..syukur...cam xsabaq je nak wat ticker my pregnancy..hahaha..excited mak nok...teringin nak wat kronologi...tp..nanti ah.. gambaq x transfer n lagi satu test tu belum tangkap gambaq lagi...


moga "dia" akan terbentuk dengan sempurna dari segi fizikal dan mental...menjadi seorang yang soleh, beriman dan bertaqwa... amin..




The idea by AKUAZWA

4 comments:

  1. tahniah la kak wa...

    ReplyDelete
  2. Insyaallah.... Jgn lupa berdoa dn bertawakal...cewahhhh... Lg satu jgn lupa amalkan doa yg mak kasik tue....

    ReplyDelete